Workshop reflexologie voor baby's

Kwaaltjes verhelpen door de voetjes van je baby te masseren.

Je kunt de massage gebruiken voor acute klachten zoals bijvoorbeeld krampjes, reflux en oorpijn of om ervoor te zorgen dat je baby beter slaapt. Nog beter is het om babyreflexologie preventief toe te passen. Het is goed voor de ontspanning en om quality time met je baby te hebben.

De workshop bestaat uit drie massages, die ook in drie keer gegeven worden, te weten: Slapen & geruststelling, Spijsvertering en Welzijn & weerstand. De massages kun je meteen toepassen.

De workshop kost €120,- en is inclusief de syllabus en een flesje massageolie. Ik geef de workshop bij jou aan huis. Tevens is het mogelijk om een of twee andere moeders bij jou uit te nodigen die deze workshop ook willen leren. De kosten worden dan €100,- p.p. voor twee of €80,- p.p. voor drie personen. De workshop duurt ongeveer één uur per keer.

Workshop moeder of vader met kind

Heb je een kind dat slecht slaapt of 's nachts van de spanning in bed plast? Ik leer je een aantal grepen waardoor je kind beter kan ontspannen voordat het naar bed gaat.

Kosten van de workshop: €40,-
Duur: één uur

Workshop lymfedrainage op de voet

Lymfedrainage is gericht op het afvoeren van vocht, afvalstoffen, ziektekiemen, cellen, maar ook van emoties, spanningen, oude dingen en gedachten. Dat wat er niet thuishoort wordt afgevoerd. Door het afvoeren ontstaat ruimte waardoor er licht naar binnen kan stromen. Lymfe betekent lichtdrager. Het licht geeft leiding aan wat je doet.

Kosten van de workshop: €80,-
Duur: drie uur

Workshop voetreflexmassage voor beginners, mantelzorgers en verzorgenden

Wil je graag beginnen met voetreflexmassages, maar weet je niet of dit iets voor je is. Wil je graag iemand masseren die ondersteuning of ontspanning kan gebruiken. Dan is deze workshop wat voor jou. Ik leer je hoe je met afstemming verschillende grepen kunt toepassen die voor iedereen goed zijn.

Kosten van de workshop: €80,-
Duur: drie uur

Workshop lemniscaat op de voet

De lemniscaat is het symbool van oneindigheid. Het is een beweging die de beperking, die je in deze wereld voelt, langzaam opheft en terugbrengt naar je hart. Het verbindt binnen - buiten, boven - beneden, maar ook jou met de ander. De ziel komt in beweging, de bron gaat weer stromen.

Kosten van de workshop: €80,-
Duur: drie uur

Workshop stervensbegeleiding

Werk je bij mensen die gaan overlijden of doe je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in een hospice, gaat een van je dierbaren overlijden en wil je die persoon ondersteunen dan is deze workshop wat voor jou.
Massage 1: Doel van de massage is om een eenheidsbeleving te gaan ervaren met het stiltepunt van rust en vrede.
Massage 2: Doel van de massage is het toenemen van vertrouwen en de controle loslaten, waardoor er overgave is vanuit het hart.

Kosten van de workshop: €80,-
Duur: drie uur

Opleiding voetreflexmassage

Ik heb deze opleiding gedaan bij de Volksakademie voor Natuurgeneeskunde. Deze werd gegeven door Henk Goossens. Later is deze opleiding overgenomen door Aardewijs, waar ik deze opleiding samen met een collega heb gegeven. Omdat Aardewijs deze opleiding niet meer geeft wil ik hem hier toch aanbieden omdat het doodzonde is als deze prachtige technieken verloren gaan. Mocht je belangstelling hebben, neem dan contact met mij op.