Metamorfose massage

Metamorfose massage is een hulpmiddel om in contact te komen met het oervertrouwen dat in jou leeft, dat wat er ook gebeurt, goed is. Metamorfose is een absoluut vertrouwen in de werking van levenskracht in heelwording. In praktijk betekent dit: ruimte geven aan die levenskracht. Die doet het werk. De massage is een hulpmiddel waarbinnen ik, in die houding, in relatie kan zijn met jou. In innerlijke acceptatie vindt heelwording plaats.

Reiki

Reiki is universele levensenergie. Reiki is een natuurlijke geneeswijze waarbij de genezende levensenergie wordt doorgegeven door handoplegging. De energie gaat daar naartoe waar het nodig is. De energie heelt op alle niveaus van de mens: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Kinesiologie

Toegepaste kinesiologie betekent letterlijk: kennis van de beweging van spieren en gewrichten. Het lichaam vertelt zijn verhaal met behulp van spiertesten. Alles wat je ooit hebt meegemaakt ligt opgeslagen in jouw lichaam. Vaak zie je dat achter de klacht een geestelijke achtergrond zit. Het is heel belangrijk deze te achterhalen zodat er werkelijk iets kan veranderen.

Bach bloesemtherapie

Bloesem remedies (een zeer verfijnde natuurgeneeswijze), worden gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. De remedies worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Zo zal bijvoorbeeld een voortdurende angst de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Bloesem remedies zijn katalysators, die ons helpen met het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn. Zo is bijvoorbeeld angst, geen angst, maar het ontbreken van moed. De bloesem remedies duwen niet de angst weg maar helpen je de weg te wijzen en het inzicht te geven hoe je je moed weer kunt ontwikkelen. Nadat je het evenwicht van de geest weer in balans hebt gebracht kan eventueel ook het lichaam zichzelf weer op natuurlijke wijze herstellen.